Главният прокурор Иван Гешев предложи на служебния вицепремиер по обществен

...
Главният прокурор Иван Гешев предложи на служебния вицепремиер по обществен
Коментари Харесай

Гешев предложи Прокуратурата, ДАНС и МВР да извършват съвместен мониторинг

Главният прокурор Иван Гешев предложи на служебния вицепремиер по публичен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и на ръководителя на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) Пламен Тончев основаването на взаимни екипи сред Прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и ДАНС, които да правят първичен разбор, а след това и непрекъснат мониторинг на наличните данни за шест категории закононарушения . Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Сред тези 6 групи закононарушения са проведена престъпност, корупция по " високите етажи " на властта, стандартна (битова) престъпност, трафик и разпространяване на опиати, телефонни и интернет измами, както и незаконната миграция.

Обвинител номер едно изпрати писма до Иван Демерджиев и Пламен Тончев. Главният прокурор посочи растежа на престъпността и потребността от предприемането на съответни ограничения за противодействието й. По думите на Иван Гешев има потребност от по-добро взаимоотношение сред институциите, което би било в полза на българските жители.
 Главният прокурор предложи три групи ограничения против престъпността
Главният прокурор предложи три групи ограничения против престъпността

Сред българските жители е налице чувството за абдикиране на страната от осъществяване на отговорностите й
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР