Главният прокурор Иван Гешев коментира съвместната специализирана акция на прокуратурата

...
Главният прокурор Иван Гешев коментира съвместната специализирана акция на прокуратурата
Коментари Харесай

Гешев за акцията срещу нелегалната миграция: Само съвместната работа може да защити хората и интересите на България

Главният прокурор Иван Гешев разяснява взаимната профилирана акция на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, при която са разрушени няколко канала за незаконни мигранти.

" Благодаря на сътрудниците прокурори и следователи от цялата страна, както и на управлението на Министерство на вътрешните работи и стотиците служители на реда, за положителната организация и професионалното взаимоотношение. Само взаимната работа и партньорство могат да защитят хората и ползите на България ", съобщи той.



По-рано през днешния ден стана ясно, че огромна интервенция против незаконния трафик на мигранти под кодовото название " Хавала " се организира на територията на цялата страна. Вече има и арестувани, за които има оперативна информация, че са управлявали каналите за незаконно прекосяване на турско-българската граница. Арестувани са и водачи, превозвали мигранти.



Вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи по-рано на брифинг, че са ударени съществени групи, като се чака акцията да продължи и на територията на Република Турция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР