Главният прокурор Иван Гешев изрази възмущение от опита на шефа

...
Коментари Харесай

Гешев жлъчен: Лозан Панов никога не е виновен - дори когато греши

Главният прокурор Иван Гешев изрази отвращение от опита на шефа на Върховен касационен съд да трансферира отговорността за снимания абсурден рап клип в Съдебната палата върху правосъдния министър.
Той уточни, че изложените от него обстоятелства за променения сюжет на видеото и за позволените повече от позволеното лица на фотосите по никакъв метод не снема отговорността от ръководителя на Върховен касационен съд.

" За следващ път господин Панов се пробва да избяга от отговорност. Недостойно е отговорността да се трансферира върху правосъдната защита и към председателстващия Висш съдебен съвет. Това е болшивизъм от чист тип, господин Панов в никакъв случай не е отговорен, даже когато бърка ", заключи Гешев.

Той напомни, че управлението на контракта се съблюдава от страните по него, в тази ситуация от Върховен касационен съд и продуцентската компания. " След като има контракт, ми е забавно кой представител на Върховен касационен съд е участвал и направлявал спазването на контракта ", попита основният прокурор.

Същата позиция изрази и членът на Висш съдебен съвет Новански, който уточни, че снимането на клипа е било в неделя, когато правосъдни сформира са заседавали по три ограничения, някои от които точно за владеене на дрога.

" Изпълнението на контракта се управлява от страните по контракта. Да се упреква министърът на правораздаването, че ти е отговорен, това си е чисто тичане от отговорност, което е присъщо на ръководителя на Върховен касационен съд ", заключи Новански.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР