Главният оперативен директор на Манчестър Сити Омар Берада направи интересно

...
Главният оперативен директор на Манчестър Сити Омар Берада направи интересно
Коментари Харесай

Шеф на Сити уязви Ливърпул: ШЛ е турнир на случайността

Главният действен шеф на Манчестър Сити Омар Берада направи забавно изявление във връзка с Шампионската лига. Той съобщи, че това е шампионат на случайността, а в Англия съзряха в това желание да се омаловажи триумфа на Ливърпул от предишния сезон.

Кампания 2018/2019 донесе невиждан за британския футбол домакински требъл за Манчестър Сити, до момента в който „ гражданите” за поредна година не съумяха да оставят значима диря в ШЛ, което си остава една огромна упоритост за катарските притежатели. Ливърпул, въпреки това, може и да загуби борбата за купата с 1 точка (97 по отношение на 98 в интерес на Сити), само че пък за 6-и път в своята история стана европейски клубен отличник.

Берада явно опита да акцентира на обстоятелството, че не всеки път най-хубавият тим съумява да грабне короната в ШЛ. „ Тя значи доста, несъмнено, само че ние не бихме желали да бъдем захласнати. Вярваме, че този трофей ще пристигна по натурален начин”, съобщи той.

„ Разбира се, той би прибавил ново ниво към нашия бранд, само че като цяло това е шампионат на случайността. Особено в елиминационната си фаза.”

„ Бих споделил, че не всеки път най-хубавият тим печели Шампионската лига, само че нормално най-хубавият отбор печели първенството”, добави Берада.

Ливърпул игра два следващи финала на Шампионската лига, като загуби този от 2018-а с 1:3 от Реал Мадрид. В момента мърсисайдци оглавяват класирането във Висшата лига на Англия с оптимален актив от 24 точки след първите 8 кръга. Сити изостава с 8 точки от водача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР