Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов изригна по адрес на

...
Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов изригна по адрес на
Коментари Харесай

От ЦСКА: БФС се опитва да ни спре!

Главният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов изригна по адрес на Боби Михайлов и БФС. Стоилов бе гневен на съдийството след победното 3:0 над Дунав Русе. Както е известно, при резултат 0:0 не бе свирена очевадна дузпа за алените, което отприщи недоволството на армейците.

" В момента ме радва, че записахме осма поредна победа, само че първото полувреме излязохме отпуснати и се видя, че има още какво да се желае от играта на тима. Не желая да разясня дискусионните положения. От една година ме заболя устата да приказвам ".

" След мача във Варна мисля, че няма какво повече да разясняваме съдиите. Там към този момент паднаха всички маски и се видя, че по всевъзможен метод футболният съюз се мъчи да ни спре ", отсече Стоилов.

" Накрая ще забележим дали сме сериозен кандидат за купата, само че сега сме в добра форма и ще се веселя тя да продължи до края. Не мога да разясня кого ще подкрепим на конгреса на БФС. Аз давам отговор за спортно-техническата част ".

" Има защо да сме недоволни, защото не ни дадоха 100%-ова дузпа. Опитват по всевъзможен метод да задържат противниците ни в мача и се надяват ние да създадем неточност, което бе на косъм да се случи във Варна ", приключи Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР