Главният изпълнителен директор Тесла Моторс Илон Мъск написа в своя

...
Главният изпълнителен директор Тесла Моторс Илон Мъск написа в своя
Коментари Харесай

Илон Мъск: Ако умра при мистериозни обстоятелства, беше ми приятно

Главният изпълнителен шеф Тесла Моторс Илон Мъск написа в своя Twitter акаунт, че в случай че почине по тайнствен метод, му е било прелестно да познава почитателите си в обществената мрежа, която се чака той да придобие напълно скоро.

"Ако умра при мистериозни условия, беше ми прелестно " , написа той.

If I die under mysterious circumstances, it’s been nice knowin ya
— Elon Musk (@elonmusk)
Публикацията му събра над 1 млн. лайкове и близо 100 хиляди коментара.

Феновете му написаха под нея: "Светът има потребност от Илон Мъск. ", "Трябва да те защитим непременно. Човечеството разчита на теб. " Някои обявиха, че той е единствената им вяра.

След като някои го поздравиха и му пожелаха да бъде блажен, той отговори: "Благодаря ти за благословията, само че съм окей с това да отида в пъкъла, в случай че това в действителност е моята дестинация, защото болшинството от всички хора, родени в миналото, ще отидат там. "

Преди броени дни Мъск написа в профила си в Twitter, че желае да купи най-големия производител, дистрибутор и търговец на безалкохолни питиета, концентрати за произвеждане на безалкохолни питиета и сиропи в света - Coca-Cola. "Следващото нещо, което ще направя, е да купя Coca-Cola и да върна кокаина в напитката ", написа той.

В края на април стана ясно, че Елон Мъск ще стане новият притежател на Twitter. Това разгласи самата компания, чийто ръб на шефовете е приел офертата за придобиване.

Мъск ще заплати $54,20 за всяка акция на Twitter, което значи, че цялата сума е към 44 милиарда $. За задачата Мъск е основал нова компания, която ще придобие Twitter и която е напълно притежавана от самия него.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР