Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Fibank

...
Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Fibank
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Fibank винаги са ни подкрепяли

Главният изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Fibank Никола Бакалов връчи на публична гала чек на вицепрезидента на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Невяна Владинова за събраната сума от продажбите на Благотворителния календар на Fibank за 2024 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ През всички години Fibank като част от своята корпоративна обществена отговорност постоянно се е стремяла и водещо е било за нас да насочваме вниманието на българското общество към значимите дела. Тази година с присъединяване на изящните девойки от Българската федерация по художествена гимнастика успяхме да насочим вниманието към водата, нейното запазване и нейното значение като незаместим естествен източник “, сподели основният изпълнителен шеф и ръководител на УС на Fibank Никола Бакалов.

Бакалов показа, че е доста благополучен, че са съумели да снимат един извънредно мощен календар и да съберат толкоз доста средства посредством продажбата му. „ Радвам се, че имам опцията да връча чек на цената на продажбата, с която ще подпомогнем българския спорт и българската художествена гимнастика в частност. Вярвам, че средствата ще бъдат изразходвани извънредно точно и целево във връзка с поддръжка на българската художествена гимнастика “, съобщи той.

Бакалов употребява случая да поздрави българските гимнастички и да им пожелае доста триумфи и сцени най-много на идната Олимпиада в Париж тази година.

„ Благодарни сме на Fibank, тъй като те са наши сътрудници от доста дълго време. Винаги са ни подкрепяли, в никакъв случай не са ни обръщали тил “, сподели пред БГНЕС вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова.

Владинова показа, че акцията с благотворителния календар, който Fibank обичайно вършат всяка година, в действителност е обичана на девойките. „ По един доста хубав метод се събират средства, които те ни подаряват. Благодарност е думата “, съобщи тя. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР