Главният герой в следващите редове е австралиецът Андрю Тейлър. Той

...
Главният герой в следващите редове е австралиецът Андрю Тейлър. Той
Коментари Харесай

Мъж яде картофи всеки ден, вижте как се преобрази СНИМКИ

Главният воин в идващите редове е австралиецът Андрю Тейлър. Той е мотиватор и диетолог. Изобретател е на диетата с картофи.

В продължение на цяла една година австралиецът постоянно си хапвал по един картоф на ден. Защо се е решил на това и какво е съумял да реализира, ще ви разкрием всеки миг.

Затлъстяване на 35 години

Андрю видя, че е тлъст, а е едвам на 35-годишна възраст. Той тежеше към 151 кг. Факт е, както той самичък признава, че храната е била негова пристрастеност и той е обичал да си похапва. Наслаждавал се е на всеки залък и не се е лишавал от нито – нито от сладко, нито от газирано, изключително пък от тестените произведения.

На 1 януари 2016 година той обаче реши да постави завършек на всичко това.



„ Напълно стопирах даже алкохолът ”, признава той.

Автралиецът реши да яде картофи цяла година. Според него съставът им е съвършено уравновесен – има протеини, мазнини и въглехидрати. Диетолозите естествено мигновено скочиха против решението му, само че той застана твърдо зад решението си.

Така опитът стартира.

Картофена диета



Австралиецът си спомня, че първите две седмици са били най-трудни. Той непрекъснато е желал да си хапне нещо друго. Въпреки това последователно въпреки всичко Андрю привикнал единствено с картофите.

Човек се учи да готви какви ли не неща, като знае, че разполага единствено с един артикул.

Андрю хапва по 4 кг картофи на ден. Той не употребява масло или сметана, с цел да не прибавя спомагателни калории.

„ Първо всички ми се присмяха, само че след това осъзнаха, че в действителност имам проблем с килограмите. Тогава приятелите ми и околните ми ме поддържаха ”, спомня си австралиецът.

Година по-късно австралиецът реши да направи равносметка на това какво му се е случило и резултатите са смайващи. Той е смъкнал цели 50 кг. Сега тежестта му е 99 кг,.



„ Преди опита бях доста депресиран. Ставите ме боляха, холестеролът ми бе сериозен. Една година по-късно към този момент се усещам здрав. Медицинските ми проучвания го удостоверяват ”, признава той.

Според диетолозите обаче мъжът просто има шанс. Вероятно тялото му е било толкоз изтощено от приема на нездравословна храна, че приема опита като тип пречистване Лекрите предлагат обаче никой да не повтаря подвиха на Андрю.

Какво прави Андрю в този момент?

Към днешна дата австралиецът предлага стратегии за намаляване. Той изготвя личен режим за всеки искащ, който желае да се отърве от непотребните килограми.



Той написа книги, обикаля по телевизионни студиа и несъмнено картофената диета раздели живота му на „ преди ” и „ след ”, написа jenata.blitz.bg.

А вие бихте ли пробвали опита на Андрю Тейлър?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР