Главният архитект на столичния район Младост Росица Семова отрича да

...
Главният архитект на столичния район Младост Росица Семова отрича да
Коментари Харесай

Главният архитект на Младост отрича да има общо с Мартин Нотариуса

Главният проектант на столичния регион " Младост " Росица Семова отхвърля да има общо с Мартин Нотариуса, оповестиха за " Скандал ". Тя изпрати право на отговор по отношение на обява на уеб страницата 'Лупа " “Разследват основния проектант на „ Младост “ за схеми с Мартин Нотариуса “, препечатана и от организация ПИК.
Без доказателства, без съблюдаване на журналистическата нравственос, изискваща инспекция, в публикацията са изнесени погрешни и оскърбителен изказвания. Абсолютно голословни са обвиняванията за изнудване на вложители за издаване на актове 15 и акт 16, както се твърди в публикацията. Тези актове не се издават от Главен проектант на регион, заради което освен, че твърдяното е неистина, само че и демонстрира функционалната неначетеност на анонимният създател.
Що се касае, за мнимите обвинявания от гръцки вложители, би трябвало да се знае, че парцелите, върху които са построени „ ИКЕА “ и „ София Ринг мол “ не се намират в регион „ Младост “. Как тогава основният проектант на регион „ Младост “ може да въздейства на строителството на посочените здания? Как, откакто както Росица Семова е основен проектант на регион „ Младост “  от 2020 година, а „ Икеа “ е в употреба от 2011 година, а „ Ринг Мол “ от 2014?
Очевидно е, че проектант Семова е попаднала във фокуса на клеветническа и злонамерена акция, намерила реализация посредством незнаен създател.  Внушенията за следствие, каквото не съществува, за изнудване, каквото не е осъществено, уронват престижа на проектант Росица Семова и на администрацията на регион „ Младост “.      
Настояваме, всички които са се позовали на клеветническата публикация да разгласяват актуалното опровергаване, като в противоположен случай ще следва да потвърдят изказванията си в съда.

 Разследват основния проектант на „ Младост “ за схеми с Мартин Нотариуса
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР