Главният архитект на Столична община Здравко Здравков издаде виза за

...
Главният архитект на Столична община Здравко Здравков издаде виза за
Коментари Харесай

ЦСКА получи виза за реконструкция на Българска армия

Главният проектант на Столична община Здравко Здравков издаде виза за планиране на главен ремонт и реорганизация на стадион „ Българска войска “ на сдружение „ Сердика спортни парцели “ ЕАД, разгласи в Народното събрание спортният министър Красен Кралев.
Издадената виза не позволява понижени дистанции към прилежащи парцели или здания, в това число през улица. Тя, както и самият капиталов план, би трябвало да бъдат съгласувани с Министерството на културата по реда на член 83 и член 84, защото стадион „ Българска войска “ попада в обсега на охранителна зона на резервата „ Борисова градина “. Визата влиза в действие с издаването й, защото заинтригувани лица са единствено лицата, по чиято самодейност се издава визата.
В Народното събрание Кралев отговори на въпрос на народния представител Иван Ченчев по отношение на периодите за подписване на дълготрайно съдействие с управлението на ПФК „ ЦСКА-София “ ЕАД, което да бъде начало на сериозна капиталова политика от страна на клуба.
На идващия стадий е належащо да бъде направен обстоен капиталов план и проект в какъв размер може да бъде осъществен ремонтът и реконструкцията на стадион „ Българска войска “. Инвеститорът към този момент може да стартира правенето на този план, след приемането на визата “, разгласи Кралев. Спортният министър изясни, че в това време ММС и ПФК “ЦСКА-София ” са почнали работа по основаване на взаимното комерсиално сдружение.
„ В следствие би трябвало да бъдат показани ясни и неоспорими гаранции от страна на вложителя, че може да обезпечи нужната инвестиция за реализиране на плана “, приключи Кралев.
По отношение на ст. „ Българска войска “ министърът напомни, че ММС има поредна политика и единствено в границите на две седмици след представянето на писмо за капиталови планове от страна на ПФК „ ЦСКА-София “ ЕАД ведомството е задействало процедурата за издаване на виза и клубът може да пристъпи към планиране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР