Главиница. Получихме признанието и високата оценка на нашите партньори в

...
Главиница. Получихме признанието и високата оценка на нашите партньори в
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Емил Радев в Главиница: Работя за приемането на България в Шенген

Главиница. „ Получихме признанието и високата оценка на нашите сътрудници в Европейски Съюз за метода, по който охраняваме външната европейска граница. България заслужава да бъде призната в Шенген и аз работя това да се случи, колкото се може по-скоро ”. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев при визитата си в Главиница, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Покрили сме критериите за Шенген още преди 8 години. Оставаме заложници на вътрешнопартийни проблеми в обособени страни членки, само че няма да се примирим с този дискриминационен метод към България. Преборих се страната ни да стане част от всички осведомителни системи за отбрана на границите, получихме финансова помощ и ни включиха в обсега на Европейската гранична и брегова защита. Следващата стъпка е пълноправното ни участие в Шенген ”, съобщи Радев в локалното читалище. Заедно с него в срещата участваха националният представител Алтимир Адамов, регионалният координатор на ГЕРБ - Силистра Тодор Тодоров, регионалният началник на Жени - ГЕРБ Денка Михайлова.
„ В резултат на европейската взаимност и виновната работа на държавното управление на премиера Бойко Борисов се осъществиха доста огромни европроекти. Ползите от тях са забележими! Благодарение на извоюваното доверие през идващия програмен интервал чакаме бюджет от 18 милиарда лева, които ще подкрепят още повече развиването на дребните обитаеми места ”, посочи Емил Радев.
Той уточни, че точно на усъвършенстваната среда за живот у нас се дължи обстоятелството, че през предходната година за първи път се е изравнил броят на напускащите и на връщащите се в страната ни сънародници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР