Главен инспектор Петър Петров, началник сектор Специализирани оперативни дейности“ в

...
Главен инспектор Петър Петров, началник сектор Специализирани оперативни дейности“ в
Коментари Харесай

Награденият от Ердоган пловдивски спасител: Не се бях сблъсквал с подобно бедствие

Главен контрольор Петър Петров, шеф бранш „ Специализирани оперативни действия “ в пожарната в Пловдив получи грамота и орден от турския президент Реджеб Ердоган в символ на признателност за помощта на българските екипи при избавителните акции след опустошителното земетресение.
Прочетете още
На грамотата написа: „ От признателния турски народ до всички български екипи, взели участие във възобновяване след земетресението. “

Българските екипи съумяват да спасят трима души от руините след труса.

" За мен беше огромна чест да приема тази премия от турския държавен глава. Това е премия за всички български екипи, които участваха в избавителните акции след земетресението. Лично аз не се бях сблъсквал с сходно злополучие, по-голямата част от сътрудниците също. Но имаше и сътрудници, които са работили при предходното земетресение в Турция и техния опит оказа помощ на всички. В такива обстановки времето е най-важно. Стараеш се по допустимо най-бързия метод да достигнеш до потърпевшия, макар че това не постоянно е допустимо по метода, по който ти се желае ", описа той пред Българска национална телевизия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР