Главата на руската православна църква партиарх Кирил заяви, че зависимостта

...
Главата на руската православна църква партиарх Кирил заяви, че зависимостта
Коментари Харесай

Руският патриарх видя модерните технологии като Антихрист

Главата на съветската православна черква партиарх Кирил съобщи, че " зависимостта на хората от модерната технология " ще докара Антихриста, съобщи БГНЕС.
В изявление за съветската държавна телевизия, патриарх Кирил изясни, че не се опълчва изцяло на модерните устройства, само че все пак прикани хората да се пазят от " робството на смарт телефона ". Патриархът съобщи, че събирането на данни за потребителите като " местонахождение, ползи и страхове " ще направи допустимо хората да бъдат следени от външни сили.
" Контролът от едно място е предвестител за идването на Антихриста ", сподели патриарх Кирил. " Антихристът е персона, която ще бъде водач на световната международната мрежа, контролиращ цялата човешка раса. Затова самата конструкция е опасност ", добави още той.
Кирил акцентира, че " в случай че не желаеме да приближим Апокалипсиса, не би трябвало да има обединен център за надзор и достъп ".
" Патриарх Кирил би трябвало да е ясно на хората какъв е - той не е слязъл от небесата. Той не е слязъл от парадайса и не е делегат на Господ Бог, нито на Иисус Христос. Патриарх Кирил е прочут като " цигарения митрополит " на Русия. От 96-та година той има 14 милиарда $ от импорт на безакцизни цигари. Тоя шмекер е внесъл безакцизни цигари и 4 милиарда вино за потребностите на църквата - отново безакцизно ", съобщи предходната година водачът на НФСБ Валери Симеонов по адрес на Кирил. Всеизвестен факт за патриарха е, че е бил сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).
РУСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА КАТО ОРЪЖИЕ ЗА ВЛИЯНИЕ НА ПУТИН!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР