Главата на Римокатолическата църква Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus

...
Главата на Римокатолическата църква Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus
Коментари Харесай

Папата с остър коментар за порнографията


Главата на Римокатолическата черква Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март насочи остро предизвестие против порнографията, заяви Българска телеграфна агенция.

" Това е грях, в който доста хора са отговорни, миряни, свещеници, религиозни хора ", сподели главата на Римокатолическата черква на среща със семинаристи и свещеници в Рим. " Ето по този начин се вселява дяволът ", продължи 85-годишният аржентинец.

Франциск акцентира, че не приказва единствено за " престъпната порнография " като детската, само че и за " относително естествената ".

Папата прикани студентите, учащи се за свещеници, да се пазят от порнографските материали. " Чистото сърце, което приема Исус в себе си ежедневно, не трябва да получава сходна информация ", сподели той.

Щом човек може да изтрие сходни неща от телефона си, той би трябвало да го направи, с цел да не се поддава на изкушението, добави Франциск. " Казвам ви, това е нещо, което отслабва духа ", продължи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР