Гласуването за Брекзит в Европейския парламент приключи. Очаквано, споразумението за

...
Гласуването за Брекзит в Европейския парламент приключи. Очаквано, споразумението за
Коментари Харесай

Приключи гласуването на сделката за Брекзит в Европейския парламент

Гласуването за Брекзит в Европейския парламент завърши. Очаквано, съглашението за напускането на Англия беше утвърдено с голямо болшинство.

Това не значи, че европейските депутати са " за " Брекзит. Настроенията са доста спорни - в залата имаше доста сълзи от раздялата с английските сътрудници. Имаше и щастливи депутати като тези от партията на Найджъл Фараж.

След повече от 45 години, Англия напуща Европейския съюз.
Урсула фон дер Лайен, ръководител на Европейска комисия: Ще ни липсвате, само че ще пазим нашето другарство. Можете да разчитате на нас по този начин, както знаем, че можем да разчитаме на вас.  Настроенията в Европейския парламент преди да бъде гласувана договорката за Брекзит Настроенията в Европейския парламент преди да бъде гласувана договорката за Брекзит
Европейският парламент ще гласоподава довечера дефинитивно договорката за Брекзит. В Брюксел английските евродепутати вземат участие за финален път в пленарно з...
Ирина декор Виезе, Група " Обнови Европа ": Много съм тъжна. В персонален проект, че изгубвам мястото си na евродепутат и няма да бъда повече част от невероятния европейски план, в който надълбоко имам вяра. На национално равнище това е покруса както за британците, по този начин и за цяла Европа, която губи значим сътрудник. Сигурна съм, че Европа ще оцелее, европейският план ще оцелее, а аз ще работя твърдо и ще остана проевропейският глас на Англия.Меджид Меджид, Група на Зелените: Надявам се на доста близки връзки сред Англия и Европа след Брекзит. Това е в наш общ интерес. Моите терзания са свързани с това, че ще загубим доста от правата си, свързани с околната среда или пазара на труда. След две седмици ще вървя в Пловдив да посетя братовчед ми, който учи там. Той приказва към този момент български. Чувал съм страхотни неща за страната ви и желая да я посетя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР