Гласуването в Донецката и Луганската народни републики по въпроса за

...
Гласуването в Донецката и Луганската народни републики по въпроса за
Коментари Харесай

Гласуването за присъединяването на ДНР и ЛНР към Русия ще се проведе от 23 до 27 септември

Гласуването в Донецката и Луганската национални републики по въпроса за присъединението им към Русия ще се организира от 23 до 27 септември, заяви държавното управление на ЛНР и ръководителят на ДНР Денис Пушилин.

“Многострадалният народ на Донбас заслужи правото да бъде част от Русия, която постоянно е считал за своя татковина “, сподели Пушилин в послание към Владимир Путин.

„ Моля да разгледате допустимо най-скоро въпроса за присъединението на Донецката национална република към Руската федерация при положение на позитивно решение за резултатите от референдума, в което не се съмняваме “, се споделя в известието.

По данни на управляващите на ДНР по време на военните дейности са убити 9044 поданици на републиката, в това число 120 деца.

Референдумът за присъединението на Херсонска област към Русия също ще се организира от 23 до 27 септември, заяви ръководителят на военно-гражданската администрация на района Владимир Салдо. Той прикани жителите да проявят гражданско схващане и да създадат исторически избор.

На собствен ред ръководителят на придвижването „ Ние сме дружно с Русия “ Владимир Рогов сподели, че в освободените територии на Запорожка област „ всенародно гласоподаване може да се организира в околните дни “, всичко е готово за това. Окончателното решение би трябвало да бъде взето от управляващите в района, добави той.

Обществените камари на ЛНР и ДНР излязоха с самодейност за неотложно образуване на гласоподаване за влизането на републиките от Донбас в състава на Русия. С такова искане те се обърнаха към ръководителите на районите.

Беше очебийно, че сходно решение ще обезпечи сигурността на териториите и ще възвърне историческата правдивост. Това е належащо в подтекста на непрекъснатите терористични актове от страна на режима в Киев и страните от НАТО, които доставят оръжие за ликвидиране на цивилни.

В средата на февруари водачите на Луганската и Донецката национални републики желаеха от Русия да признае техния суверенитет. На 21 февруари Владимир Путин подписа съответните укази. Независимостта на републиките в Донбас беше приета и от Южна Осетия, Абхазия, Сирия и Северна Корея.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР