Гласуване по пощата в условия на пандемия и въвеждането на

...
Гласуване по пощата в условия на пандемия и въвеждането на
Коментари Харесай

Гласуване по пощата и въвеждане на МИР Чужбина искат сънародниците ни в странство

Гласуване по пощата в условия на пандемия и въвеждането на многомандатен изборен регион Чужбина . Това оферират българите зад граница, стана ясно от виртуална среща на президента и вицепрезидента с българските общности в 8 страни, заяви БиТиВи.

" Българите, гласувайки, резервират своята духовна връзка и политическа интензивност към процесите. Пандемията показва предизвикателство. Това, което съставлява интерес за Вас и вашето мнение има ли потребност от законодателни и организационни промени да имате облекчени условия при разкриването на СИК и набирането на членовете ", сподели пред нашите сънародници в чужбина президентът Румен Радев.

Виртуалната среща със сънародниците ни е част от консултациите на президента за насрочването и организирането на избори в условия на пандемия . За гласоподаване по пощата се оповестиха българи от Австрия, Англия и Канада . В Испания считат, че гласуването по пощата няма да усили изборната интензивност, само че в случай че има електронно гласоподаване тя ще се удвои.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР