“Гласувах за стабилна президентска институция, за институция, която дава сигурност,

...
“Гласувах за стабилна президентска институция, за институция, която дава сигурност,
Коментари Харесай

Нинова: Гласувах за промяна, която да гарантира сигурност в семействата

“Гласувах за постоянна президентска институция, за институция, която дава сигурност, която сплотява и дава посока. Гласувах за смяна, която да подсигурява сигурност в фамилиите, непоклатимост в България и да има предвидимост. Гласувах за рационални решения и рационални хора, които знаят по какъв начин да овладеем Коронавирус пандемията, да стабилизираме стопанската система, да компенсираме приходите на хората и те да знаят, че има страна зад тях и ги поддържа с всичко, с което е допустимо. Промяна, която ни дава сигурност, непоклатимост и предвидимост ".
Това сподели по-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, до момента в който гласоподава в 48-а секция, в 25 ОУ " Петър Берон ", в София.
" Трябва да сме оптимисти за 47-ото Народно заседание, тъй като в тези тежки моменти е извънредно значимо да има устойчиво болшинство, да има работещ парламент, да има постоянен кабинет. Предстои ни най-сериозното политическо решение - приемането на бюджета за 2022 година Длъжни сме да съставим болшинство, което да одобри един обществен бюджет, който да стабилизира стопанската система, да помогне за преодоляване на Коронавирус рецесията, за понижаване броя на инфектираните и умрелите. Тръгваме уверени и с готовност да създадем такова болшинство, парламент и държавно управление. Ако не успеем и Народното събрание бъде разхлабен, ни чакат сложни месеци, тъй като тези най-важни решения не могат да бъдат взети от длъжностен кабинет.
Ние имаме съответни политики и оферти за понижаване на налози, за подкрепяне на фамилии. Всичко това може да стане единствено с решения на Народното събрание. Затова е толкоз значимо и за България, и за хората, да има работещ парламент и постоянно държавно управление ", добави водачът на Столетницата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР