Гласувах за разумно управление на общината, за стабилни финанси, за

...
Гласувах за разумно управление на общината, за стабилни финанси, за
Коментари Харесай

Стефан Радев: Гласувах за разумно управление на Община Сливен

„ Гласувах за рационално ръководство на общината, за постоянни финанси, за стимулиране на икономическото развиване, за по-добро опазване на здравето и за по-спокоен, организиран град “, съобщи кандидатътза кмет на Сливен за трети мандат Стефан Радев, откакто упражни правото си на глас в СУ „ Йордан Йовков “.

Той прикани всички, които към момента се двоумят, да излязат и да гласоподават, да бъдат дейни, с цел да се възползват от демократичното си право.

„ Демокрацията зависи от всички нас. Управлението зависи от всички нас и би трябвало използваме всяка опция, която имаме, с цел да показваме своята позиция и да се чува нашия глас, а каква по-добра опция от изборите. Така че, дано да бъдат дейни, времето е прелестно и всички условия за сполучлив избирателен ден са налице “, добави Радев.

Той не чака, че решението да се гласоподава единствено с хартиени бюлетини ще се отрази отрицателно на изборния развой, защото неналичието на доверие към машините и подозренията за операции са сложени неведнъж.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР