„Гласувах за президент, който не само да символизира единството на

...
„Гласувах за президент, който не само да символизира единството на
Коментари Харесай

Иван Тотев: Гласувах за президент, който да обединява и гарантира спокойствие

„ Гласувах за президент, който освен да символизира единството на нацията, само че и за подобен, който да подсигурява успокоение в тези сложни времена. Обществото ни няма потребност от ненавист, а от нуждата да бъдем в действителност обединени”. Това съобщи регионалният координатор и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ инж. Иван Тотев, който през днешния ден упражни правото си на избор на балотажа на изборите за президент на България.

„ Дадох своя глас за демократичното и европейско развиване на страната ни, тъй като споделям мнението, че политиката на протегната ръка ще постави завършек на рецесиите. А за оправянето с провокациите на днешния ден е доста значимо президентът да работи в партньорство с всички, да бъде примирител и да обединява”, сподели още инж. Иван Тотев.

България и нейните жители имат потребност от успокоение, непоклатимост и сигурност за бъдещето, добави Иван Тотев и акцентира, че има вяра в мъдрата увереност на пловдивчани, тъй като Пловдив е градът на Съединението, на вековна приемливост и на мотото „ Заедно”, което сплотява.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР