Гласувах за единствената демократична партия. Ние останахме единствените демократи! Това

...
Гласувах за единствената демократична партия. Ние останахме единствените демократи! Това
Коментари Харесай

Борисов: Те са деветосептемврийци! Как не ни затвориха, как не ни убиха!

 Гласувах за единствената демократична партия. Ние останахме единствените демократи! Това съобщи ръководителят на ГЕРБ, откакто гласоподава в Банкя. По думите му Европа доживя да види избори по венецуелски и по мадурски.

" Тотален безпорядък е в страната, а в чужбина е кражбата на века! Влизат сякаш експерти, пипат машините, никой не ги знае какви са. Сега от Бурса ни се обаждат, от Одрин, знамение огромно е! “, изрази възмущението си Борисов.

Той изясни, че в чужбина машини се манипулират от мними експерти. " Хаосът, който сътвориха е забележим. С часове висят хората по опашките. ЦИК спи. Хората почнаха в 7 работа, на тях в 9 им е първото съвещание. Хиляди тъжби – спрени машини, няма хартия, няма принтери, няма нищо. Тотален безпорядък! “, акцентира водачът на ГЕРБ

бе безапелационен, че задачата на ръководещите е да провалят изборите.

" Демокрацията за тях е неприятно нещо. За тях е да кърка пред президентството, Вие да го снимате и да викат това е демокрацията. Те имат цялата власт. Цяла седмица гнет на всички места. направи заслон и аз доста очаквам в този момент да излязат резултатите от изборите, да видите до момента в който той всеки ден хвърляше обвинявания към ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, какво са правили в циганските махали другите партии. Просто ще се наслаждавате на резултатите “, съобщи ръководителят на ГЕРБ. Борисов благодари на Господ, " че ни оставиха живи. Защото тези, са толкоз рискови, че по какъв начин не ни затвориха, не ни убиха… Те са деветосептемврийци. Те са правили, тези хора, лагерите. Те са хвърляли на прасетата хората. Същите тези “, уточни ръководителят на ГЕРБ.

" Нека народът през днешния ден да си каже вота. Ще се забележим отново, уповавам се. Никой не им знае сюжета. Те и " Монд “ се объркаха със сюжета към този момент. Този публицист стана пишман, че е взел изявление в България “, сподели в отговор на журналистически въпрос по отношение на сюжета за ръководство след изборите. Лидерът на ГЕРБ пожела най-много гласоподавателите да останат живи.

" Че в тази горещина, при тези опашки километрични, при този безпорядък, при тази тотална неистина – спряла машина, спрял ток, едни носят бюлетини, други принтери нямали… Обаждат се хора, стоят с часове към този момент в " Изгрев “. С часове! “, възмути се Борисов. В отговор на журналистически въпрос той съобщи, че даже при всевъзможни безобразия, ГЕРБ няма да желае анулиране на изборите, " тъй като тези би трябвало да си покажат до дъно същинските мутренски номера и наличие най-много “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР