Гласувах преди всичко в подкрепа на демократичния процес в България.

...
Гласувах преди всичко в подкрепа на демократичния процес в България.
Коментари Харесай

Радев: Надявам се българите да проявят зрялост и да излязат да гласуват

" Гласувах на първо място в поддръжка на демократичния развой в България. Страната ни има потребност от мощни и законни институции, които да овладеят рецесиите, да подхващат решителни промени, да вземат стратегически решения с дълготраен небосвод, а това изисква съпричастност и поддръжка от цялото ни общество. От гласуването ни през днешния ден, зависи какъв брой мощни, устойчиви, законни ще бъдат държавното управление и Народното събрание на следващия ден ", каза президентът Румен Радев, откакто гласоподава за 48-о Народно заседание. 

" Затова аз приканвам всички български жители да излязат и да гласоподават да не оставят по никакъв метод да бъдат отклонени от своето конституционно право на глас и да не оставят никой различен да взема решение вместо тях, тъй като изборите са право, само че и отговорност. Отговорност на всеки един от нас към бъдещето на България, отговорност към себе си, своите близки ", добави Радев. 

" Аз се надявам в действителност българите да проявят зрялост и да излязат да гласоподават. Знаем, че няма да бъде елементарно. Вече видяхме от предходната година, все по-трудно се сформират държавни управления. Тук конфликтът е сред две тези: Правителство непременно, което може в следствие в средносрочен проект да докара до нестабилност на самото държавно управление, и отстояване на правилата и обрисуваните червени линии от самите партии, което води към размиване на тяхната политическа физиономия и намаляване на поддръжката вътре в партията ", безапелационен е Радев.

Той добави, че се надява да не се стига до разновидността да назначава ново служебно държавно управление. 

Държавният глава упражни правото си на глас в 11, 00 ч. в Професионалната гимназия по превоз „ Макгахан ” в София (район „ Слатина ”, ул. „ Кадемлия “ №15).
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР