Гласът на Путин в речта на БРИКС повдига вежди

...
Както се очакваше, руският президент Владимир Путин във вторник се
Коментари Харесай

Както се очакваше, руският президент Владимир Путин във вторник се обърна към годишната бизнес среща на върха на световните лидери, събрана в Южна Африка. Но този път руският лидер произнесе забележките си с променен глас.

Путин се появи чрез предварително записано видео на среща на група от икономики на Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка ( БРИКС) в Йоханесбург, където той обсъди делата на бизнес съвета с променен, дълбок глас.

Гласът, много по-нисък от обичайния тон на Путин, изглежда е вид генериран AI гласов преобразувател, но не е ясно защо гласът му е бил променен и как точно е бил променен.

Путин, който изглежда, че говори от кабинета си в Кремъл в Москва във видеото, не пътува до Йоханесбург за срещата на върха, защото би рискувал арест.

Руският лидер е изправен пред глобална заповед за арест от Международния наказателен съд (МНС) за отвличане на украински деца. Южна Африка е част от МНС и би била длъжна да го арестува.

32-секундният клип с изкривения глас на Путин е от по-голямо, приблизително 15-минутно видео обръщение, пуснато за публиката от БРИКС във вторник. Краткият клип изглежда е от началото на видеото.

Записаното видео съобщение на уебсайта на Кремъл запазва нормалния глас на Путин, но руският лидер се изкашля няколко пъти в началото.

Путин се появи чрез видеовръзка в сряда с обичайния си глас, според клип, споделен от руската държавна медия ТАСС.

В изказването си във вторник Путин обсъди желанието на Русия да се върне към зърното в Черно море сделка с Украйна, ако бъдат изпълнени определени условия, повтаря Москва.

Сделката, от която Русия се отказа миналия месец, позволи на Украйна да транспортира важни зърнени продукти от Черно море без намеса от Русия сили.

Путин използва голямата среща на върха в Южна Африка, за да обвини Запада, че е започнал войната в Украйна и да си осигури подкрепа от съюзници в момент, когато Русия е все по-изолирана на международната сцена. В сряда световните лидери се съгласиха да разширят алианса.

Срещата на върха на BRICS започна във вторник и завършва в четвъртък.

За последните новини, времето, спорта и поточно видео, отидете на The Хълм.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР