Глад за учители преди началото на новата учебна година в

...
Глад за учители преди началото на новата учебна година в
Коментари Харесай

И в Асеновград не достигат учителите

Глад за учители преди началото на новата образователна година в Асеновград. Свободните места са оповестени в Дирекция " Бюро по труда " в града. Над 10 са вакантните длъжности за учителската специалност в средищни и съществени учебни заведения в Асеновград , измежду които са ОУ " Христо Ботев ", ОУ " Ангел Кънчев ". Най-много са свободните позиции в ПГ по ХВТ " Свети Димитрий Солунски ".
Търсят се преподавател по британски език, учител-лектор по история - 288 часа, учител-лектор по физика - 324 часа, преподавател и учител-лектор по български език и литература, учител-лектор по музика - 108 часа, учител-лектор по биология и здравно обучение - 216 часа, учител-лектор по изобразително изкуство - 108 часа, учител-лектор по химия и запазване на околната среда - 144 часа, учител-лектор по философия - 324 часа, учител-лектор по практическо образование - 340 часа, началник компютърен кабинет – преподавател по информатика, преподавател - начален стадий на главното обучение и преподавател в прогимназиален стадий на образованието по съветски език.
Всяка една публикация е със характерни условия, като в някои се показва условие за избран стаж, а възрастови ограничавания няма, обясниха за Actualno.com от " Бюро по труда " -Асеновград. Към момента вакантните места са за учители единствено в асеновградски учебни заведения, само че се чакат такива да бъдат оповестени и за образователни заведения в някои от селата в района.
Свободни работни места за хора с висше обучение има и на позициите управител - екип, основен счетоводител, шеф промяна, началник компютърен кабинет. За лица със приблизително и главно обучение са посочени длъжности за машинен оператор - шиене на дрехи, гладач, камериерка, общ служащ, водач - тежкотоварен автомобил - 12 и повече тона, кредитен съветник, крояч - текстил, лидер на мотокар, обслужващ личен състав - магазин, обслужващ служащ - промишлено произвеждане, служащ - строителство, механик - металообработващи машини, зареждач - материали и полуфабрикати, електромонтьор, техник-оптик, пазач, служащ сглобяване на елементи и манипулант - индустрията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР