Gizmodo разпита учени какво би станало с човечеството, ако всички

...
Gizmodo разпита учени какво би станало с човечеството, ако всички
Коментари Харесай

Какво ще стане с човечеството, ако изчезне сексуалното влечение?

Gizmodo разпита учени какво би станало с човечеството , в случай че всички хора на Земята спрат да изпитват полово привличане , написа лента.ру.

Част от експертите считат, че обществото би се изменило малко, само че други допускат, че поради внезапното понижаване на популацията хората ще бъдат накарани да вършат секс макар волята си.

Според Грегъри Мичъл от колежа Уилямс в Съединени американски щати половата интензивност няма да приключи съществуването си, доколкото и в този момент голям брой хора вършат секс без предпочитание .

При това обаче би зародил огромен стопански спад, както и съществени промени в обществото, в това число би се стигнало до изгубване на обичайните връзки сред половете.

Според Кари Габриел Костело, който е професор по социология в Университета на Уискънсин-Милуоки , обществото ще загуби интерес към секса и ще си върне викторианските контури, когато били възхвалявани асексуалните сантиментални връзки.

С тази позиция е склонен и социологът Робин Люис Браун, който счита, че неналичието на полови контакти би направила връзките сред мъжа и дамата по-емоционални.

Рене Алмелинг от Йейлския университет допуска, че биха изчезнали половите връзки, основани на основата на удоволствието, също така би спаднала раждаемостта . Но даже хората да престанат да се интересуват от секса, те ще продължат да се развъждат като употребяват репродуктивни технологии.
 ф Thinkstock  Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini Edna предлага Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini
Рейчъл Франклин от Университета Браун счита,че броят на хората на Земята ще намалее фрапантно . Според нея управляващите могат да накарат хората да се възпроизвеждат принудително, с цел да бъде обезщетен негативният приръст на популацията.

Според социолога Роналд М. Грийн насилственото размножаване би станало единственият метод да се резервира човечеството.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР