Гислейн Максуел беше осъдена на 20 години затвор за това,

...
Гислейн Максуел беше осъдена на 20 години затвор за това,
Коментари Харесай

Гислейн Максуел осъдена на 20 години затвор -

Гислейн Максуел беше наказана на 20 години затвор за това, че е пособия на половия нарушител и неин някогашен ухажор, финансистът Джефри Eпстийн да прави полови похищения над тийнейджърки, което съдията назова " ужасяваща скица ", нанесла " неизчислими " вреди на жертвите, предадоха международните организации.

Решението бе взето във вторник. 

Прокурорите желаеха от съдиите от 30 до 55 години затвор за Максуел, а нейните юристи желаеха сред 4,25 и 5,25 години.



Тя бе наказана и да заплати санкция от 750 000 $, за която нейният юрист споделя, че не може да заплати.

Четири дами се отзоваха в съда, с цел да приказват за дълготрайните вреди, които са им били нанесени от Епстийн и Максуел. „ Съдия Нейтън, уповавам се когато обмисляте подобаващата присъда за ролята на Максуел в тази интервенция за полов трафик, да вземете поради продължаващите премеждия на многото дами, които тя е малтретирала и експлоатирала, защото ние ще продължим да живеем със спомените за методите, по които тя ни е наранила ", сподели една от жертвите.

60-годишната английска световна дама беше наказана през декември по пет обвинявания, в това число за трафик на малолетни и малолетни, за това, че в интервала 1994-2004 година е набирала и склонявала четири девойки да имат полови контакти с Епщайн, тогава неин другар.

По време на чуването си във федералния съд в Манхатън, преди да научи присъдата, Максуел назова Епстийн " манипулативен, остроумен и контролиращ човек ", който заблуждавал всички в орбитата си. Тя съобщи, че " съжалява " за болката, която са изпитали жертвите му.

" Най-много скърбя, че в миналото съм се срещала с Джефри Епстийн ", споделя Максуел.

Епстийн се самоуби в пандиза в Манхатън през 2019 година на 66-годишна възраст, до момента в който чакаше оповестяването на присъдата си по обвинявания в трафик на хора за полова употреба.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР