Гимназисти от Добрич участваха в Иновационен лагер на Джуниър Ачийвмънт

...
Гимназисти от Добрич участваха в Иновационен лагер на Джуниър Ачийвмънт
Коментари Харесай

Млади предприемачи от Добрич спечелиха първи места в иновационен лагер на JA Bulgaria

Гимназисти от Добрич участваха в Иновационен лагер на Джуниър Ачийвмънт България, който се организира в Икономическия университет на 26. И 27. Октомври. Някои от тях завоюваха второ и трето място в конкуренцията за най-хубава и реалистична бизнес концепция.

За първа година учениците от Езикова гимназия „ Гео Милев “ - Симона Ризова, Жанина Събева, Георги Николов и Светослав Венков и от Частно езиково учебно заведение „ Леонардо да Винчи “ – Иван Далакмански и Андриан Митев участваха в сходен иновационен лагер на JA Bulgaria и останаха въодушевени от прекарването си. Гимназистите от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина " Проф. доктор Г. Павлов " – Енислав Енчев, Йоана Атанасова, Владимир Петков, Кристиян Върбанов, Кристиян Димитров и Божидар Георгиев вземат участие в този формат за поредна година и демонстрираха порив и знания в процеса на работа.

Те бяха разпределени в смесени екипи с техни връстници от Варна, Силистра и Русе и трябваше в границите на 10 часа с изключение на да се опознаят и сработят, да основат бизнес концепция по авансово избрана тема и да съумеят да показват знания за пазара си и да потвърдят потребността на евентуалните клиенти от техния бизнес.

На трето място се класираха младежите от ПГВМ " Проф. доктор Г. Павлов " – Енислав Енчев, Йоана Атанасова, Владимир Петков в екип с техни връстници от Варна с концепция да основат приложение-асистент за развъждане на домашни любимци.

На второ място бе определена концепцията на Георги Николов, Иван Далакмански, Андриан Митев, които показаха концепция за устройство за връзка за нишата на рисковите спортове. обширни знания в определения от тях пазар и потребностите на потребителите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР