Гимнастичките не са това, което бяха едно време. Йоана Николова

...
Гимнастичките не са това, което бяха едно време. Йоана Николова
Коментари Харесай

20-годишна наша гимнастичка лъсна чисто гола

Гимнастичките не са това, което бяха едно време. Йоана Николова може и да не се състезава към този момент интензивно, само че пък е запазила грацията и дисциплината, които художествената гимнастика възпитава, написа каналът Vbox7.

Знаем добре на какви ограничения са подложени множеството Златни девойки, само че Йоана избра различен път за себе си. Макар мацката да има доста купи и медали, извоювани от разнообразни шампионати, тя се отхвърля от спортната си кариера, само че не и от спорта.

Фотосесиите на Йоанка биха намерили почетно място на страниците на някое елитно мъжко издание, само че в наши дни Instagram прави същата работа, а и е гратис. В нета се появи нова фотография на Николова, на която е изцяло гола, поседнала повърхностно на леглото.

Оказва се, че в обществените мрежи е цялостно с палави фотоси на някогашната гимнастичка, чиято спортна форма и прелест си личат с просто око. 

Припомняме, че през 2021 година името на Йоана бе забъркано в любовна спекулация с боксовата звезда Кубрат Пулев. Боксьорът не е коментирал публично клюката, само че Йоана показа в изявление, че се възхищава на спортните му достижения. За останалото: мацката съобщи, че няма нищо правилно и в никакъв случай не е имала интимна връзка с Пулев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР