Гимнастичката от САЩ Маккайла Марони, чието име нашумя след олимпиадата

...
Гимнастичката от САЩ Маккайла Марони, чието име нашумя след олимпиадата
Коментари Харесай

Лекар-извратеняк изнасилвал стотици пъти олимпийска шампионка от САЩ

Гимнастичката от Съединени американски щати Маккайла Марони, чието име нашумя след олимпиадата в Лондон, призна за полови похищения от страна на лекаря на тима Лари Насър. Той почнал да насилва момичето, когато то било едвам на 13 години, а две години по-късно спортистката се събудила в стаята му, откакто явно без да разбере, била приела сънотворно. Федерацията по гимнастика на Съединени американски щати обаче я заставила да подпише декларация за безмълвие, като й предложили да заплатят лекуването й за претърпените контузии, написа Блиц.

``
реклама

22-годишната през днешния ден Марони, сребърна и златна медалистка от английката столица стана известна в интернет, откакто по време на награждаването си направи забавна мимика, която стана мотив за мнения от рода на: " Маккайла не е впечатлена " (McKayla is not impressed).

Както обаче стана известно след това, спортният път на жизнерадостната гимнастичка е бил засенчен от похищенията на медика на националния тим.

Приключилата тази година своята кариера Марони, през днешния ден споделя за това по какъв начин в продължение на пет години тя била жертва на принуждение от страна на лекаря. Последният роман за тези събития прозвуча в ефира на NBC - освен това с нови по-шокиращи детайлности.

" Насър стартира да ме преследва от първия ден на запознанството ни. Тогава бях на 13 години. Той сподели, че би трябвало да ми направи обзор и в същия ден ме насили. Увиряваше ме, че не мога да опиша на никого, тъй като така и така никой няма да ми повярва, " споделя Марони.
Тя продължава с думите, че лекарят я откривал постоянно, когато тя дошла в спортната база в университета в Мичиган, където нормално тренира американският народен тим по спортна гимнастика. Насилието траяло даже и на самите Олимпийски игри през 2012 година, където все пак спечелила два медала.

Насър ме е " обезпокоявал " стотици пъти по време на кариерата ми, признава момичето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР