Гилза в колата издава заподозрения за убийството на 33-годишния мъж

...
Гилза в колата издава заподозрения за убийството на 33-годишния мъж
Коментари Харесай

Гилза в колата издава заподозрения за убийството на 33-годишния мъж от Хасково


Гилза в колата издава обвинения за убийството на 33-годишния мъж от Хасково. Това оповестиха от полицията в Хасково по отношение на стрелбата по 33-годишен мъж от града, който почина. Областната прокуратура е почнала следствие за ликвидиране, за това закононарушение се планува наказване отнемане от независимост сред 15 и 20 година, пожизнен затвор и пожизнен затвор без право на подмяна.

На 13 февруари към 1 ч. е получен сигнал на тел. 112 за легнал в безпомощно положение мъж в Хасково. Установено е, че лицето е 33-годишен гражданин на града, който е имал огнестрелна рана в региона на седалището. Откаран е в местената болница, откъдето неотложно е превозен в „ Св. Георги “ в Пловдив.

При оглед на местопроизшествието са конфискувани 2 броя гилзи от бойни патрони и други движимости, водещи към причинителя. Разпитани са редица очевидци.

При интервенцията на хасковлията е изваден проектил от патрон, който е съчетаем с откритите гилзи. След интервенцията потърпевшият е настанен в интензивното поделение на лечебното заведение с заплаха за живота. Няколко часа по-късно е умрял, само че приживе е разпитан и е дал в детайли изложение на стрелеца.

След акция по търсене в София беше хванат мексиканец с испански паспорт, обвинен за закононарушението. Той е арестуван за 24 часа. Предстои да бъде притеглен като обвинен. Намерен е и лек автомобил, с който хипотетичният причинител се е придвижвал. Леката кола е била наета в Кърджали – от нея е конфискувана гилза, същият диаметър като на мястото на престъплението.

Разследват се аргументите за гибелта, формалните управляващи към момента не оповестяват информация, работи се по няколко верии.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР