Гигантът в сферата на луксозните стоки LVMH обмисля да придобие

...
Гигантът в сферата на луксозните стоки LVMH обмисля да придобие
Коментари Харесай

Собственикът на Louis Vuitton обмисля придобиването на Ralph Lauren

Гигантът в областта на първокласните артикули LVMH обмисля да придобие стилната марка Ralph Lauren.

Позовавайки се на осведомени източници новинарският уебсайт Axios осведоми, че през последните няколко седмици двете компании водят договаряния за възможна продажба.

Според същите източници създателят на марката Ралф Лорън, който оглавява компанията от основаването й през 1967 година, а сега заема постовете основен изпълнителен шеф и изпълнителен ръководител, обмисля разнообразни варианти за това кой да го наследи отпред на компанията.

LVMH, измежду чийто марки са Louis Vuitton, Celine и Givenchy, навлиза по-сериозно на американския пазар в последните години. През януари 2021 година компанията закупи бижутерската марка Tiffany & Co., откакто в началото се отхвърли от договорката по време на пандемията.

Под управлението на Александър Арно, втория наследник на шефа на LVMH Бернар Арно, Tiffany мина през съществено ребрандиране. Джей Зи и Бионсе са новите посланици на марката.

LVMH може би се пробва да направи същото с Ralph Lauren. Базираната в Ню Йорк компания беше наранена съществено от пандемията, само че регистрира възстановяване на продажбите в последните тримесечие с отварянето на света и повишените разноски на потребителите.

Анализатори също по този начин настояват, че Ralph Lauren се оправя добре с привличането на по-млади клиенти в последните месеци с помощта на това, че тества нови цифрови услуги, като представянето на цифрова сбирка облекла в метавселената през декември.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР