Гигантът PepsiCo, който беше първата компания заявила официално желанието си

...
Гигантът PepsiCo, който беше първата компания заявила официално желанието си
Коментари Харесай

PepsiCo пуска 100 Tesla Semi още през 2023 година

Гигантът PepsiCo, който беше първата компания декларирала публично желанието си да придобие първия по рода си напълно електрически влекач Semi на Tesla още през разгласи, че възнамерява да пусне в употреба 100 представителя на електрическата машина още през идната година.

В изявление, представено от Reuters, вицепрезидентът на PepsiCo- Майк О`Конъл, споделя, че компанията също по този начин развива своите индустриални уреди, с цел да добави четири от специфичните зарядни станции на Tesla, които дават обещание опция за зареждане с потенциал от 750 kW.

От PepsiCo имат намерение да пуснат 15 от влекачите си на територията на Модесто и 21 в Сакраменто, само че за останалите не се споделя информация.

Част от електрическите автомобили ще бъдат употребявани за превозване на леки артикули, като чипсове, като тук се чака дистанцията да бъде към 690 километра. За по-тежки товари, все още са планувани курсове от по към 160 километра, като на по-късен стадий се възнамеряват и такива с безалкохолни питиета в кенчета на разстояние от към 600-700 километра.

Всички Semi-та на PepsiCo ще бъдат от версията с самостоятелност от 805 километра, като О`Конъл споделя, че не знае по кое време Tesla ще стартира производството и доставките на версия с пробег от 480 километра, само че при съществуване, те ще бъдат пуснати на ротационен принцип във флотилията на компанията.

" Използваме камионите за 1.6 милиона километра, за седем години ", споделя О`Конъл. " Оперативните разноски ще се изплатят във времето ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР