Gheymeh Bademjan се яде по всякакви поводи в Иран. Това

...
Gheymeh Bademjan се яде по всякакви поводи в Иран. Това
Коментари Харесай

Екзотика от Иран: Ястие, което трябва да опитате

Gheymeh Bademjan се яде по всевъзможни мотиви в Иран. Това агнешко ядене с патладжан и жълт грах постоянно се сервира с ориз, основна съставна част в персийската кухня.

Следващата рецепта е за четири порции:

Патладжан - 4 броя
Сол
Лук - 2 глави
Агнешко месо- 500 гр
Куркума - ½ чаена лъжичка
Люта чушка на прахуляк - ½ чаена лъжичка
Черен пипер
Доматена паста - 1 чаена лъжичка
Белени домати - 300 гр
Сушен лайм - 3 броя
Жълт грах - 150 гр
Варете за 1-1.5 часа

Как тъкмо да приготвите това ядене – вижте във видеото на DW горе.

За още забавни хрумвания за готвене - разгледайте канала на.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Дете пита татко си: - Тате, като беше дребен, имаше ли компютър? - Не - дава отговор бащата. - А плейстейшън? - Не. - Джиесем?!? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПоказани бяха автомати, мачете, радиостанции и принадлежности, в това число чукове и клещи за рязане на болтовеИзвършени са голям брой дейности по разследванетоПроверяват се всички преминаващи автомобилиСпоред околните й тя е била убитаБроят новозаразените продължава да намаляваДясното е мощна държавностСЗО поддържа и лист на притеснителни щамовеТози месец ще бъде заложен нов „ метод “, в случай че договарянията не успеятЕвродепутатите се безпокоят, че унгарското законодателство прилича признатия в Русия закон против ЛГБТТрифонов: Бъдещият министър председател би трябвало да е с профил, друг от мояТой посочи, че става въпрос за действия за 2021-2022 годинаПодчертава се, че македонската еднаквост черпи своята легитимност от многовековни традицииСърдечносъдовите болести са причина номер 1 за гибел в международен мащаб и в БългарияИзвършителите на побоя са открити и арестувани, и двамата са неведнъж осъжданиБайдън уточни, че Съединени американски щати поддържа самодейността " Три морета "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР