Геймърските слушалки Arctis 5 на датския производител Steelseries са изградени

...
Геймърските слушалки Arctis 5 на датския производител Steelseries са изградени
Коментари Харесай

Ревю на геймърските слушалки Steelseries Arctis 5

Геймърските слушалки Arctis 5 на датския производител Steelseries са построени от здрави и в това време леки материали, гарантиращи както дългогодишен живот, по този начин и оптимален комфорт при приложимост. В редакцията получихме една численост от модела, с цел да се уверим персонално в неговите благоприятни условия.

Какво има в кутията?

Още с разопаковането на кутията ни направи усещане чувството за високо качество, отличаващо Arctis 5 от бюджетните им други възможности. Освен самите слушалки, комплектът включва: главен кабел с дължина 3 м., USB ChatMix контролер, адаптер 3.5 мм, както и брошура с информация за продукта.

Външен тип

Както към този момент споменахме, Steelseries Arctis 5 сграбчват вниманието от първия миг с новаторския си дизайн и олекотена структура, гарантиращи улеснение даже и по време на дълги часове гейминг. Поставяйки ги на главата си, незабавно усещаме комфорта на наушниците AirWeave, които обгръщат цялото ухо. Те са снабдени с дишащо текстилно покритие, което основава чувство за мекост и защищава от изпотяване. Слушалките имат и текстилна регулираща диадема, която  отмерено разпределя тежестта и приляга съвършено на главата.

Динамично RGB осветяване

Със своите дава милиони цветови варианти и реактивни резултати тази функционалност на  Arctis 5 несъмнено сграбчва окото. А опцията за синхронизация на подсветката с други SteelSeries устройства дава опция за персонализация и създаване на личен жанр.

Висококачествено аудио прекарване

Благодарение на 40 милиметровите S1 представители слушалките възпроизвеждат кристално чист и реален тон. Чуването даже и на най-тихия аудио подробност несъмнено дава преимущество пред съперниците по време на гейминг. Отличното качество на звука се усеща както в игрите, по този начин и при гледане на филми или слушане на музика.

Микрофон

Микрофонът на обсъжданите слушалки на Steelseries е сертифициран с Discord ClearCast тест. Той обезпечава студийно качество на гласа и заглушава страничните шумове, а специфичен LED знак алармира, когато е включен. Когато не се употребява, микрофонът може да се прибере в слушалката, тъй че да не пречи на притежателя си.

Ергономични контролери

Върху лявата слушалка са ситуирани ергономични контролери. Те обезпечават елементарен и бърз метод за контролиране силата на звука и за прекъсване на микрофона.

USB ChatMix контролер

Оригинално техническо решение при слушалките Arctis 5 е техният чат-микс-контролер. Чрез него освен може да се управлява равнището на звука. Той разпределя звуковия поток от играта и от приложението за чат. Така геймърите могат да изберат кой канал да усилят в придвижване и без да прекъсват играта си.

В умозаключение

Слушалките Arctis 5 на Steelseries са стилно и функционално предложение както за запалени геймъри, по този начин и за чиновници в офиса. С отличното си качество на звука те са подобаващи както за работа, по този начин и за развлечение.

В допълнение, те са съвместими с съвсем всички модели компютри, преносими компютри, таблети, телефони, конзоли и даже VR очила, което  ги прави комфортни за потребление на всички места и когато и да е.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР