Getty Images Полицията задържа 57-годишна жена от Стамболийски, извършила кражба на

...
Getty Images
Полицията задържа 57-годишна жена от Стамболийски, извършила кражба на
Коментари Харесай

Жена обра пациент по време на операция в пловдивска болница

 Getty Images Полицията задържа 57-годишна жена от Стамболийски, направила кражба на сумата от 1 000 лева Парите са благосъстоятелност на пациент в пловдивска болница. Малко преди Коледа 84-годишен мъж постъпил в поделение за съдова интервенция, като бил приготвил нужната сума за лекуването.

Парите и персоналните движимости били разказани в протокол, както изисква вътрешният устав на отделението. След интервенцията положението на пациента внезапно се влошило и се наложила втора намеса, по време на която били откраднати парите.

Сигналът за кражбата е подаден от доктор в отделението. В хода на работа е бил разпитан целият дежурен екип, конфискувани са и записи от видеокамери, които са документирали дейности на дамата.

След задържането тя е направила признания за механизма, по който е направила действието, а парите са възобновени. Справка в масивите на Министерство на вътрешните работи сочи, че арестуваната е престъпно проявена по линия обири, а действията са осъществени през 2004 и 2013г. И по двата случая са работили чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР