Гешев, твоят инат всеки ден струва пари и достойнство на

...
Гешев, твоят инат всеки ден струва пари и достойнство на
Коментари Харесай

Новият правосъден министър: Гешев, твоят инат пречи и струва пари!

" Гешев, твоят дебелоглав всеки ден коства пари и достолепие на нашия народ. Твоят дебелоглав пречи на проекта за възобновяване и резистентност да бъде придвижен още по-бързо! ". Това разгласи новият правосъден министър Надежда Йорданова, откакто публично одобри поста от досегашния длъжностен министър Иван Демерджиев. 

Тя изясни, че ще има доста задания, само че " едно от първите решителни неща, които ще създадем, е да продължим да настояваме Гешев да понесе отговорност, да подаде оставка, или да бъдат приложени по отношение на него другите законови механизми ".

Йорданова уточни, че поема министерството от положителни ръце, които в последните месеци работиха интензивно в посока, в която и ние вървим. Тя добави, че ще разчита на поддръжката на Демерджиев. И му благодари за свършеното по тематиката " Гешев ". " Благодаря на сътрудника за направеното, тъй че да решим този възел, с цел да се поздравим с добре свършена работа, само че има какво още да надграждаме ", сподели Йорданова.

На въпрос за идната политическа декларация, с която да бъде поискана оставката на Гешев, Йорданова изясни, че това е въпрос към парламентарните групи. Но изясни, че законопроектите за реформа на антикорупционната комисия КПКОНПИ са в доста напреднал етап, а и измененията в Закона за правосъдната власт са също съвсем подготвени.  " Така че става въпрос на напълно малко време, когато ще се показват за публичен спор и гласоподаване. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР