Гешефти с евтин ток и купчина прикрити инциденти – така

...
Гешефти с евтин ток и купчина прикрити инциденти – така
Коментари Харесай

В „Честно казано с Люба Кулезич“: Бунтарят и партийните „лейтенанти“

Гешефти с на ниска цена ток и купчина прикрити произшествия – по този начин ни наподобява през днешния ден темелът на българската енергетика АЕЦ „ Козлодуй “. За забележимата част на безхаберието и за рисковете в кошера на грозната ни енергетика, приказва без страх специалистът Еленко Божков. Ама, нали сигурността е на първо място, господа енергетици? Слушайте и вие от Българския енергиен холдинг!

За потулените рядкости в родната история, които постоянно припомнят за себе си и се връщат в непредвиден подтекст. На подобен интервал ли сме съвременници? В студиото влиза историкът Емил Джасим с букет от малко познати обстоятелства за известни български общественици в десетилетията обратно. Ще разпознаем ли приликите със съвременността?

Една галерия – една сбъдната фантазия постмортем. Колекция от фотографии, озаглавена „ Моралът е положителното “, събра моменти от фотографската пристрастеност на огромния български правист доцент Кристиан Таков. А в студиото влиза създателят на изложбата – журналистът Веселин Диманов, за който качественото изображение е единствено един от признаците за изящната психика на огромния академични учител и държавник.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР