Героят за ЦСКА Дюкенс Назон, който заби хеттрик във вратата

...
Героят за ЦСКА Дюкенс Назон, който заби хеттрик във вратата
Коментари Харесай

Дюкенс Назон: Сами правим мачовете да изглеждат лесни

Героят за ЦСКА Дюкенс Назон, който заби хеттрик във вратата на Ботев Враца, показа мнението си след изразителния триумф с 5:1, Голмайсторът на " алените " съобщи, че за него не са най-важни головете, а това тимът да реализира задачата си, а точно - шампионската купа. 

" Няма лесни мачове, ние ги вършим да наподобяват по този начин. Винаги е хубаво, когато вкараш рано. Продължаваме да преследваме Лудогорец. Още сме в конкуренцията.

Аз преследвам по-големи числа, още попадения. Винаги е добре за един нападател, когато бележи. Надявам се да отбележа още през този сезон, само че най-важното е купата. Ако има попадения, това е добър знак и за това какво прави  тимът. Не съм си сложил предел. Най-важното е успеха. Ако попаденията и успеха идват, всичко е супер.

Надявам се още в идващия дуел почитателите да се завърнат. Имаме потребност от тях. Ако през днешния ден бяха тук, щяхме да стигнем може би до 6-7-8 гола. Трябва да сме фокусирани със или без почитателите. Знаехме, че те са отвън стадиона, чувахме ги. Те не престават да ни тласкат напред.

Когато играеш в ЦСКА, всеки уикенд се бориш против най-хубавите тимове, тъй като всеки дава максимума против нас. Трябва да спечелим всеки един мач, предстоят ни 5 финала ", съобщи Назон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР