Героят за Локомотив София в мача със Септември София Николай

...
Героят за Локомотив София в мача със Септември София Николай
Коментари Харесай

Демона: Една мисъл, че вече сме в efbet Лига, ще ни изиграе лоша шега

Героят за Локомотив София в мача със Септември София Николай Цветков показа, че никой в отбора не трябва да си мисли, че отборът към този момент е в efbet Лига. Днес столичните „ железничари” се постановиха с 1:0 точно с гол на Демона, а с успеха отборът се изкачи на първото място в таблицата.

„ Футболът отсъстваше, не се получи прекрасен мач. За нас бяха значими трите точки и се веселя, че се получи. Не бих споделил, че има напрежение, просто от време на време точките задължават да бъдем по внимателни и да не играем толкоз атрактивен футбол. Нашата цел е да бъдем в efbet Лига и за нас са най значими точките”, показа той.

„ И аз също мисля, че има много мачове, в които да се разиграят много точки. Спортист Своге и Хебър също са положителни тимове, които печелят точки. Една мисъл, че към този момент сме в efbet Лига лига може да ни изиграе неприятна шега”, сподели още Демона

„ Аз персонално се усещам добре. Както физически, душевен. В Локо София постоянно съм се чувствал добре. Радвам се, че въвеждам, само че на този стадий просто материализирам ситуациите на моите съотборници.

Мисля, че сме подготвени за идващите мачове. От това което виждам, момчетата са създали доста добра подготовка. Аз се причислих малко по-късно. Да се надяваме с положителни игри да печелим точки, с цел да осъществим задачата си. Прогнози не желая да давам, просто желая най-после Локомотив да бъде там, където му е мястото”, приключи той.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР