Героят за Левски срещу Айнтрахт Асими Фадига призна, че е

...
Героят за Левски срещу Айнтрахт Асими Фадига призна, че е
Коментари Харесай

Героят за Левски: Това беше най-важният ми гол в цялата кариера

Героят за Левски против Айнтрахт Асими Фадига призна, че е вкарал най-важния гол в своята кариера. Французинът се разписа надълбоко в добавеното време на първия мач от плейофа за Лигата на конференциите за крайното 1:1.

" Разбира се, че беше доста прочувствен миг за мен и за тима. Голямо наслаждение беше. Вкарах в последния миг, когато изоставахме в резултата. А влязох като запаса десетина минути преди този момент. Това бе първият ми гол за Левски и се веселя, че пристигна в подобен миг. Отбелязах на огромен тим като Франкфурт ", бяха първите му думи след края на мача.
 Левски към този момент 40 години не познава усета на триумфа над немски съперник
Левски към този момент 40 години не познава усета на триумфа над немски съперник

За последно столичани надвиха над съперник от Германия на 28 септември 1983 година

" Не съм мислил преди да изстрелвам в последната минута. Знаех, че е не ни остава доста време и трябваше да опитаме. В един миг просто усетих, че има кулоар пред мен и шутирах. Получи се доста добре. Това беше най-важният ми гол в цялата кариера. Надявам се да продължа по този метод. Ще не преставам да давам всичко на тренировки и в мачовете ", призна халфът.

" Не познавам персонално Коло Муани, само че и двамата идваме от Франция и се поздравихме, разминавайки се. Дали той ще напусне и ще премине в Пари Сен Жермен? Не знам, почтено казано, мъчно е да се каже. Би било добре за реванша, само че това са договаряния сред два тима. Пожелайте ни късмет във втория мач, а ние ще се опитаме да го използваме ".

" Мисля, че имаме шансове в реванша във Франкфурт. Това е футболът. Изоставахме в резултата, само че изравнихме в последната минута. Може би ще е още по-трудно в Германия, само че ще създадем всичко, на което сме способни, с цел да се класираме ", сподели още едно от най-новите попълнения в редиците на Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР