Героят от финала на Мондиал 1990 и бивш играч на

...
Героят от финала на Мондиал 1990 и бивш играч на
Коментари Харесай

Анчелоти плати заради слабия си състав, смята световен шампион

Героят от финала на Мондиал 1990 и някогашен състезател на Байерн (Мюнхен) Андреас Бреме се изрече в поддръжка на Карло Анчелоти след уволнението му от " Алианц Арена ". Според германеца треньорът не е бил отговорен за слабите игри, тъй като по принцип наличните му футболисти не са били на нужното равнище.

“Искаха от него да завоюва Шампионската лига, само че не мисля, че това беше допустимо - съобщи Бреме пред Gazzetta dello Sport. - Още преди идването му в клуба съставът отстъпваше по качество примерно на Барселона и Реал Мадрид. Нищо не се промени и след това”.

Световният първенец разяснява и изказванията, че част от футболистите са се били настроили против него. Президентът на Байерн Ули Хьонес призна, че петима от играчите са били в спор с наставника, а съгласно медиите става дума за Франк Рибери, Ариен Робен, Матс Хумелс, Томас Мюлер и Жером Боатенг. Проблемите му с Робен и Рибери бяха изключително видни, като против Пари Сен Жермен той ги остави на пейката.

“В тима има доста първенци и всеки от тях желае да е на терена - продължи Бреме. - Факт е, че напоследък Карло оставяше отвън състава някои значими футболисти, само че той си е имал причина за това. От него се чака да залага на тези в най-хубава форма, а Робен и Рибери са по на 33-34 години - към този момент не са толкоз млади.”
SPOX: " Bundesliga: Brehme schimpft über Ancelotti-Rauswurf https://t.co/ReWKBjAbeK " #Bundesliga #SPOX
— Bundesliga Live (@Bundesliga1Live) September 30, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР