Героите на Русия, майките на Героите на Русия, загинали по

...
Героите на Русия, майките на Героите на Русия, загинали по
Коментари Харесай

Кой поиска Путин да се кандидатира за президент през 2024 г.?

Героите на Русия, майките на Героите на Русия, починали по време на СВО, както и Героите на труда желаеха от Владимир Путин да взе участие в президентските избори през 2024 година Разговорът се състоя в Георгиевска зала на Големия Кремълски замък след церемонията по връчване на медалите „ Златна звезда “ на Героите на Русия.

На 8 декември 2023 година, петък, Путин разгласи желанието си да взе участие в идващите президентски избори, той съобщи това в отговор на настояването на Артьом Жога, Герой на ДНР, пълководец на батальон “Спарта ”, ръководител на Народното събрание на ДНР, татко на Героя на Русия Владимир Жога, да се кандидатира за държавен глава.

„ Благодарение на вашите дейности, на вашето решение получихме независимост, право на избор. Има доста работа, към момента ни би трябвало интеграция в обществената връзка, във всички други стопански формати. И чисто преходът към напълно елементарен, човешки, спокоен живот. И под ваше управление бихме желали да създадем всичко това. Вие сте нашият президент, ние сме вашият екип. Ние се нуждаем от вас, Русия се нуждае от вас “, сподели Жога.

Той беше подсилен от Героя на Русия Юрий Мизерни и майката на починалия Герой на Русия Нурмагомед Гаджимагомедов от Дагестан Сапижат Мазаева.

„ Нуждаем се от теб като водач. Аз също се причислявам към Артьом - да се кандидатирате за служба. Вие сте нашият президент. Ние сме вашият екип “, обърна се Мазаева към президента.

Сержант Юрий Мизерни съобщи на президента думите на бойци от фронта. „ Момчетата имат, преди думите ви да бъдат изказани в този момент, вълнуват се дали ще се кандидатирате, дали няма. Затова ме помолиха да ви предам, скъпи Владимир Владимирович, да останете с нас, тъй като дружно сме мощни и с вас ще победим, вие сте нашият президент “, обърна се той към Путин.

В диалога с Путин участваха и майката на починалия Герой на Русия Андрей Ковтун от Еврейската самостоятелна област Мария Костюк, лекарят, Герой на труда Марияна Лисенко (от Москва), миньорът, Герой на труда Едуард Шчербина (Забайкалски край) и други.

Изборите за президент на Русия през 2024 година за първи път ще бъдат многодневни, те ще се проведат от 15 до 17 март, заяви ЦИК на РФ.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР