Германското правителство днес предупреди по-възрастните граждани, хората със здравословни проблеми,

...
Германското правителство днес предупреди по-възрастните граждани, хората със здравословни проблеми,
Коментари Харесай

В Германия и Австрия предупреждават за опасни горещини

Германското държавно управление през днешния ден предизвести по-възрастните жители, хората със здравословни проблеми, бременните дами и родителите с дребни деца да стоят на хладно поради предстоящото внезапно повишение на температурите в края на седмицата, съобщи Асошиейтед прес. 

Според националната метеорологична работа на следващия ден в западната част на страната живакът може да удари 35 градуса по Целзий. До неделя горещината ще се популяризира на изток и оптималната температура се чака да доближи 37 градуса по Целзий. 

Министерството на здравеопазването прикани хората да стоят на закрито, да одобряват задоволително течности и да заобикалят физическо натоварване. 

В Австрия се чака в понеделник температурите да доближат 35 градуса по Целзий и управляващите откриха безвъзмездна телефонна линия, на която жителите могат да получават препоръки по какъв начин да се оправят с горещините.

Южната провинция Каринтия задейства проект за отбрана от горещините за повече от 900 домове за възрастни хора, лечебни заведения и други обекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР