Германският външен министър Хайко Маас призова за предпазливост при отменянето

...
Германският външен министър Хайко Маас призова за предпазливост при отменянето
Коментари Харесай

Хайко Маас призова за предпазливост при вдигането на ограниченията за пътувания в чужбина

Германският външен министър Хайко Маас прикани за нерешителност при отменянето на предизвестията за пътешестване, съобщи ДПА.
Когато хората не просто могат да летят в чужбина, само че също по този начин да се връщат по задоволително безвреден метод, тогава малко по малко можем да отменим тези предизвестия за пътешестване, сподели Маас в оповестен коментар пред медийната група "Функе ". Той означи, че тези стъпки не би трябвало за са прибързани.
Не можем и няма отново да прибираме още четвърт милион души от отмора това лято, сподели той.
След огромното въвеждане на рестриктивните мерки за пътешестване поради ковид през март, Германия репатрира минимум 225 000 свои жители от чужбина, като съгласно външното министерство това е било най-голямата сходна интервенция в историята на страната.
Вътрешните граници на Европа не би трябвало да останат затворени и ден повече от нужното, добави той.
По думите на Маас при отваряне на границите немското държавно управление би трябвало да работи следено и координирано, с цел да не се подкопае напредъкът, реализиран в битката против вируса.
Германското външно министерство резервира в действие световното предизвестие за пътешестване, което в сряда бе удължено доникъде на юни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР