Германският шампион Байерн Мюнхен е на лов за нов полузащитник

...
Германският шампион Байерн Мюнхен е на лов за нов полузащитник
Коментари Харесай

Ливърпул не е в битката за Палиня, Байерн също има своите притеснения

Германският първенец Байерн Мюнхен е на лов за нов полузащитник през януари и се смяташе, че Жоао Палиня може да е техният човек. Сделката беше доста близо още в края на летния прозорец, откакто португалският хвърча до Бавария за медицински прегледи, само че Фулъм отхвърли да го продаде, тъй като нямаше време да му откри заместител.

28-годишният Палиня продължава да бъде движеща фигура за „ котиджърс “ през сезона, може би стимулиран от мисълта за собствен трансфер напълно скоро.

В последните вести се появиха информации, че британският Ливърпул също има интерес към Палиня и може да конкурира Байерн за подписа му. Според Sky Sports Germany обаче „ алените “ към този момент не вземат участие в конкуренцията за португалеца, в случай че въобще в миналото са били. В същото време пък Байерн счита, че Палиня е прекомерно безценен сега, като лондончани са дефинира цена от към 65 милиона евро.

Така прехвърлянето на халфа през януари остава под въпрос, въпреки че на Острова считат, че първенецът Манчестър Сити и подгласникът му Арсенал също имат апетити за отбранителния полузащитник. Договорът му с Фулъм е до лятото на 2028-а година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР