Германският производител на спортни стоки "Адидас" заяви в четвъртък, че

...
Германският производител на спортни стоки "Адидас" заяви в четвъртък, че
Коментари Харесай

„Адидас“ печели от Световното по футбол

Германският производител на спортни артикули "Адидас " съобщи в четвъртък, че чака да продаде към 8 милиона футболни фланелки през тази година, даже откакто някогашните първенци напуснаха безславно Световното състезание по футбол в Русия, заяви БНР.

"Разбира се, че сме разочаровани, само че това е спорт, ние сме спонсори, ние сме там в положителни и в неприятни моменти ", съобщи говорителка на "Адидас ".

"В предишното дружно с Германия станахме международни първенци четири пъти и европейски първенци три пъти ", добави тя.

Базираната в Бавария компания "Адидас " спонсорира 12 тима, участващи в тазгодишната Световна купа, шест от които към този момент се класираха за етапа на директни елиминации: Русия, Швеция, Мексико, Испания, Аржентина, Белгия, Колумбия и Япония.

Компанията чака комбинираните продажби на всички свои спортни комплекти на спонсорираните от "Адидас " национални тимове да доближат към 8 милиона бройки, което е повече, в сравнение с продажбите по време на предходната Световната купа през 2014 година в Бразилия.

Що се отнася до съперниците на немската компания, основаната в Съединени американски щати "Найк " може да се похвали със спонсорство на съставите на Англия, Бразилия, Хърватия, Португалия и Франция.

В същото време другата огромна немска компания в лицето на "Пума " се надява, че нейната емблема ще донесе шанс на футболните тимове на Швейцария, Уругвай и Сенегал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР