Германският президент Франк-Валтер Щайнмайер заяви, че не си представя връщане

...
Германският президент Франк-Валтер Щайнмайер заяви, че не си представя връщане
Коментари Харесай

Германският президент заяви, че не си представя връщане към нормалното с управлявана от Путин Русия

Германският президент Франк-Валтер Щайнмайер съобщи, че не си показва " връщане към естественото " с една Русия, ръководена от Путин, съобщи Франс прес. " Не може да има връщане към естественото с Русия на Путин ", съобщи той на публично посещаване във Варшава.

Щайнмайер акцентира, че е належащо да се одобри цената, която ще би трябвало да платят демократичните страни. " Тази война изисква нашата поддръжка, нашата дарба да се пазиме, нашата подготвеност да понасяме тежестта още дълго време ", добави той.

Германският президент осъди и осъществените в Украйна " съветски военни закононарушения ". Те би трябвало да се документират и както причинителите, по този начин и носещите политическа отговорност да дават отговор за тях, акцентира той на взаимна конференция с полския държавен глава Анджей Дуда.

" Това безчовечие, което виждаме всеки ден, това безчовечие би трябвало да спре ", добави той, като прикани Русия да позволи филантропична евакуация на жителите на украинския пристанищен град Мариупол. Градът е подложен на обстрел през цялото време на съветската атака, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР