Германският политик Манфред Вебер беше преизбран за трети път за

...
Германският политик Манфред Вебер беше преизбран за трети път за
Коментари Харесай

Манфред Вебер преизбран начело на ЕНП

Германският политик Манфред Вебер беше избран отново за трети път за ръководител на Европейската национална партия (ЕНП). Тя е най-голямата секта в Европейския парламент със 179 депутата. Това заяви пресслужбата на ЕНП.

В отчета се споделя, че Вебер, който е началник на фракцията от 2014 година, е получил " преобладаващо " болшинство от гласовете, точният им брой не е посочен. След оповестяването на резултатите от гласуването той благодари на членовете на партията за доверието.

" Дълбоко съм признателен на моите сътрудници за преизбирането ми за ръководител на ЕНП. Възнамерявам да продължа нашата работа за подсилване на християнската народна власт и дясноцентристките цености в Европа. Ще се борим с тези, които желаят да навредят и унищожат Европейския съюз, ", сподели Манфред Вебер.

Той също по този начин означи, че християнската народна власт е при започване на основаването на Европейския съюз, а ЕНП, съгласно него, сега е движещата мощ за построяването на мощна и постоянна Европа, която е " близка до хората ".

Освен Вебер, парламентаристите избраха 10 негови заместници , измежду които бяха представители на Ирландия, Испания, Румъния, Литва, Полша, Холандия, Гърция, Франция, Португалия и Хърватия.

Ръководителят на ЕНП неведнъж подлага на критика политиката на съветските управляващи. Така през април тази година той прикани за по-строги европейски и американски наказания против Русия при положение на ескалация на обстановката в Източна Украйна или утежняване на здравето на блогъра Алексей Навални, който се намира в пандиза.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР