Германският модел, тв водеща и актриса Хайди Клум е една

...
Германският модел, тв водеща и актриса Хайди Клум е една
Коментари Харесай

Хайди Клум застрахова краката си за 2 милиона долара

Германският модел, тв водеща и актриса Хайди Клум е една от най-магнетичните и обичани звезди от света на шоубизнеса. На 48-годишна възраст тя продължава да господства като същинска богиня в сърцата на мъжете по целия свят. Един от ангелите на Victoria's secret даже е застраховала краката си за впечатляващата сума от 2 милиона $, написа woman.bg

Единият крайник обаче коствал повече от другия, разясни хубавицата. „ Когато бях по-млада, паднах върху стъкло и имах голям белег. През годините съм слагала толкоз доста неестествен загар по себе си, че в този момент белегът не се вижда, само че поради това единият ми крайник е по-скъп от другия “, споделя тя. Новината, че единият ѝ крайник е застрахован за 1 млн. $, а другият е с 200 хиляди по-скъп, моделката споделя за първи път през 2017 година Тя споделя още, че като буен обожател на късите поли, тя постоянни отделя време за тренировки. „ Мисля, че краката са секси. Наистина обичам да отправям фокуса върху краката ми, когато съм на открито или на аления килим “, прибавя още звездата.

На 48 и майка на четири деца, Хайди фактически наподобява зашеметяващо. През ноември тя разгорещи пристрастеностите измежду почитателите си в обществените мрежи, като разгласява фотография, на която е по черен флорален сутиен. Месец по-късно се снима пред огледалото у дома, облечена по оранжев пай топ с дълъг ръкав и бикини в същия цвят. Бельото беше от колаборацията сред стилната линия на Ким Кардашян SKIMS и италианската фешън марка Fendi.

Докато множеството хора - изключително красивите дами - се опасяват да остареят, Хайди прегръща всяка част от живота си, вместо да се пробва да наподобява като 25-годишна, като прави доста пластични интервенции. Откакто се разведе с артиста Сийл през 2014 година, Хайди излиза с редица по-млади мъже. Тя към момента може да притегли горещи млади момчета поради младежката си хубост и секси тяло. Бившият супермодел на Victoria’s Secret има лична линия бански и долни дрехи и продължава да моделира облеклата, съобразени с тялото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР