Германският министър на отбраната Кристина Ламбрехт бе критикувана остро заради

...
Германският министър на отбраната Кристина Ламбрехт бе критикувана остро заради
Коментари Харесай

Новогодишно видео може да свали министъра на отбраната на Германия

Германският министър на защитата Кристина Ламбрехт бе подложена на критика остро поради видео с пожелания във връзка Нова година, в което нейните думи по отношение на войната в Украйна на фона на празнична заря бяха сметнати за неуместни, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Във видеото, което е с дълготрайност единствено от 30 секунди, министърът се появява в центъра на Берлин, разрошена от вятъра, говореща за войната в Украйна сред пукотевиците на празничната заря за Нова година.

" Една война бушува посред Европа. Имах доста интересни впечатления ", споделя министърката и приказва и за " доста, доста срещи с забавни и невероятни хора ". А след това добавя: " Заради това споделям едно огромно благодаря ". Не излиза наяве към кого са адресирани благодарностите най-после. Видеото е снимано с телефон. 

" Слова във връзка Нова година, записани с телефон и едвам разбираеми поради пукотевицата на зарята и неналичието на микрофон, на един берлински тротоар, биха сложили в неловко състояние един кмет-доброволец на немско село, а за един министър на защитата на страна членка на НАТО, това си е чисто и просто срамно ", написа в. " Билд ".

" Съмненията по отношение на нейната дарба да заема този пост съществуват отдавна. Вече е време канцлерът да си направи изводите и да предприеме следващи дейности ", разяснява " Тагесшпигел " гафа на министъра.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР